Typisch Elles - SlimDieet

Typisch Elles

Dit zeggen een aantal klanten en vriendinnen over mij. Dan weet je wat voor type ik ben😁.

klant KoolhydraatBewust:

Het is lastig om het exact onder woorden te brengen maar wat voor mij (en wellicht voor veel mensen) heel goed werkte, was ongeveer het volgende:

  1. Geen dwang uitoefenen, maar wel doortastend zijn. Je stuurt iemand de goede richting opsturen dmv bewustwording van eigen eetgedrag (zodat je zelf gaat inzien wat je fout doet, maar wel zonder dat belerende vingertje).
  2. Veel kennis van zaken: je wist echt overal de ins en outs van, plus alle valkuilen ed vanuit eigen ervaringen, plus achtergrondinformatie van producten.
  3. Je enthousiasme is aanstekelijk. Dit samen met wat droge humor, leidt ertoe dat het afvallen en/ of het bespreken ervan niet te ‘zwaar’ wordt (mooie woordspeling 😁).
  4. Vertrouwen uitstralen. Hierdoor kreeg ik het idee dat het toch mogelijk zou zijn om af te vallen.
  5. Tot slot toch ook wel een bepaalde strengheid, met een duidelijke verantwoording richting de cliënt voor het succes van slagen.

‘Ik heb echt mijn lijf terug’

klant SLIMdiet en KoolhydraatBewust

Betrokkenheid bij de mens waarom het gaat. Neemt de tijd. Doortastend. Doel voor ogen houdend en ze kijkt ook naar andere mogelijkheden om het doel te bereiken

klant KoolhydraatBewust

je hebt grote drive, enthousiasme en positieve instelling.

klant SLIMdiet en KoolhydraatBewust

Je luistert zonder te oordelen. Je zet me aan het denken en je geeft me zelfvertrouwen. Daarnaast vind ik het prettig dat je af en toe laat merken dat jij ook niet perfect bent en zo laat zien dat we allemaal mensen zijn met ups en downs.

ik moest er vaak van blozen 😊 en was tegelijkertijd ontzettend trots dat het zo goed overkomt hoe ik werk en wat mijn visie is

NLP coach:

Enthousiast, energiek, vernieuwend, uitdagend, confronterend, nieuwsgierig, belangstellend en complimenterend ook!

vriendin

Elles is een natuurlijke netwerker. Vriendelijk en gedreven maakt ze gemakkelijk contact, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Ze heeft wat te vertellen en dat straalt ze ook uit. Ze weet gemakkelijk met mensen in gesprek te raken waarbij ze belangrijke details goed onthoudt.

Ik ken Elles als iemand waarmee ik goed kan sparren. Ze weet me een spiegel voor te houden en blijft daarbij eerlijk, ook als het niet altijd leuk is wat ze zegt. Mij heeft ze daarmee meerdere keren geholpen de dingen anders of helder te zien.

Elles kan behoorlijk duidelijk en volhardend zijn. Ik vind dat heerlijk, maar merk wel dat sommige mensen om haar heen daar wat meer moeite mee hebben. Ze zou kunnen proberen om wat tactvoller over te komen. Maar ik weet dat het goed bedoeld is en waardeer haar eerlijkheid enorm.

vriendin

Energiek, doortastend, daadkrachtig, overtuigend, warm, oprecht, integer. En ook: resultaatgericht en vasthoudend, creatief, klantgericht, sensitief, inspirerend, empathisch en betrouwbaar.

vriendin

Daadkrachtig, ondernemend, doener. Zekere klasse in uitstraling, Enthousiast. Zelfstandig, eigen mening, eigenzinnig. Warm, creatief in oplossingen. Vasthoudend. Nooit saai.