Supplementen als voeding - SlimDieet

Supplementen als voeding

Jezelf goed voeden is tegenwoordig een hele kluif. Echt voldoende voedingsstoffen binnen krijgen lukt gewoon niet meer. Door 80 jaar intensieve landbouw is de grond verarmt. Door alle bewerkingen, manipulatie en bestrijdingsmiddelen hebben we wel een grotere opbrengst die er mooier uitziet, maar de voedingswaarde is vermindert.

De basis zijn je darmen en die werken optimaal als ze optimaal gevoed worden. Simpel toch?

Daarom zocht ik naar goede supplementen, waar ik blind op kan vertrouwen. Die gemaakt zijn met zorg en kennis (en liefde). Die mijn lichaam helpen om zo optimaal mogelijk te functioneren. Die mijn darmen ondersteunen zodat ze hun werk optimaal kunnen doen. En dat mijn lichaam optimaal gevoed is.

Ik heb ze gevonden bij Mōdere. Een Amerikaans bedrijf, dat al 30 jaar aan de weg timmert. Ook al heel lang in Australië verkocht wordt. Inmiddels bijna 10 miljoen huishoudens helpt om gezond en zonder toxines te leven. En sinds enige tijd is het ook in Europa en Nederland te koop.

Dit bedrijf heeft als belangrijkste uitgangspunt: LIVE CLEAN! Dus minimaliseer de toxische belasting. Gebruik alleen puur natuur ingrediënten en haal die ook alleen daar waar ze optimaal groeien.

Op de website www.modere.eu kan je nog veel meer informatie vinden, ook lekkere recepten trouwens. Mocht je iets willen bestellen, dan krijg je de eerste keer € 10,- korting.