Referenties Archief - SlimDieet

Referenties

De succesverhalen zijn persoonlijke ervaringen van onze klanten. Elk individu is verschillend en daarom kunnen de resultaten bij gewichtsverlies per persoon variëren. Er kan geen garantie geboden worden voor een exact resultaat.

De klantervaringen zijn altijd zeer persoonlijk

Deze enthousiaste dame die ik online adviseer, laat iedere maand foto’s van haar lichaam maken door haar lieve man. En ze heeft mij toestemming gegeven om deze hier te mogen delen. Ze heeft in haar leven te maken gehad met een hele nare ziekte en is daardoor extra kwetsbaar. Haar energie laat het regelmatig afweten. Dus om af te vallen is het extra belangrijk dat ze dit op een goede effectieve manier doet. Ze is erg blij met de reeds behaalde resultaten en gaat nog even door.

Mevrouw SC uit B, 51 jaar

Sinds haar 37ste klant bij Slim [Di]Eet en in die tijd alles bij elkaar 25 kilo afgevallen, ze heeft haar energie helemaal teruggevonden. Is volledig verslaafd aan hardlopen en staat veel positiever in het leven.  (meer…)

Mevrouw D. uit A. 41 jaar

Een leuke jonge vrouw van begin 40, moeder van 2 kinderen zit voor me, ze wilde nu eindelijk eens echt die kilo’s kwijt die haar al jaren achtervolgde. Ze jojode per jaar -3/+3> geen wereldramp natuurlijk maar ondertussen had ze er schoon genoeg van.  Ze wilde 10 kilo afvallen, het werden er 12. Na de zomer kwam er toch 1,5 kilo bij, maar dit is nu al maanden stabiel.  (meer…)

Mevrouw T. uit A. 40 jaar

Deze kordate, pittige en sportieve dame was haar zwangerschapskilo’s helemaal zat. Ze wilde er van af, en snel ook. We zijn rustig gestart in fase 1 met extra 2x p/w rood vlees. Ze had het best zwaar, een licht hoofd en een lage bloeddruk. Met wat extra zout via bouillon dit geprobeerd een beetje te ondervangen. Verder ging ze goed, het mocht nog wel sneller en uiteindelijk is ze heel tevreden dat ze haar ‘oude’ kleding weer allemaal past en voelt ze zich weer heerlijk. (meer…)

Sportieve vrouw van 38, W. uit V.

Deze mevrouw heeft inmiddels haar streefgewicht bereikt. Het kostte haar eigenlijk geen moeite. En het was ook heel fijn dat haar man haar volledig steunde. Hij heeft al die tijd ook geen alcohol genomen en staat open voor een nieuwe manier van eten. Ondertussen wordt er flink op los geëxperimenteerd op kook en bak gebied. Want mevrouw beseft heel goed dat er blijvende aanpassingen nodig zijn om op dit gewenste en gezondere gewicht te blijven. (meer…)

Mevrouw B. 52 jaar

Mevrouw S.V. uit A. heeft al enige tijd geleden het dieet beëindigd en blijft regelmatig (gratis) langskomen ter ondersteuning. Ze heeft een hele drukke baan met soms geen of weinig tijd om te eten…Ik mocht haar interviewen over haar ervaring. (meer…)

Mevrouw V, 49 jaar zit weer lekker in haar vel

Deze mevrouw had van haar arts het advies gekregen om af te vallen. Zoals zo vaak vertelde hij er niet bij hoe dan en ze belde mij. Mevrouw was al een beetje ouder dan mijn gemiddelde klant en ze had ook een been wat niet kon knikken. Sporten, wandelen etc was dus best lastig. Ze zwom wel 1 keer per week. (meer…)

mevrouw van 72 jaar

Ik gruwelde altijd als ik dat woord hoorde. Wat een onzin. Of je eet ‘gewoon’ óf je bent op dieet. Daar tussenin zat niks.

Tot ik een vriendin sprak die er erg goed uitzag, ze vertelde dat ze ongeveer 20 kilo was afgevallen. (meer…)

Astrid: Lifestyle Change

Omdat ik me door een lichamelijke beperking slecht kan bewegen  zag ik er enorm tegenop om af te moeten vallen. Sporten lukt mij gewoon slecht. Maar de dokter zei wat ik al lang wist, ik moest minstens 15 kilo afvallen, waarschijnlijk zou mijn bloeddruk dan vanzelf zakken en kon ik ook weer beter uit de voeten. Dus, de telefoon gepakt en gebeld met Elles van Slim [Di]Eet. (meer…)

Ondanks lichamelijke beperking en al wat op leeftijd toch goed afgevallen!